Praktijk Van Hal

Podotherapeut Ferdi van Hal is geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Dit houdt in dat hij aantoonbaar aan de kwaliteitscriteria voldoet die gesteld zijn voor de beroepsgroep Podotherapie en door de zorgverzekeraars. Door deel te nemen aan congressen, cursussen, integraal overleg, etc. wordt de kennis bijgehouden en vernieuwd. Daarnaast is hij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP).

Podotherapie Van Hal werkt met diverse therapievormen waar de podotherapeutische zool er een van is. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een 3D CAD-CAM systeem waarbij een 3D scan wordt gemaakt van de voet. Deze scan wordt gebruikt om de zolen zo optimaal mogelijk aan te meten. Andere therapievormen zijn: taping, orthesen, nagelcorrecties en vilttherapie├źn. Daarnaast worden er instrumentele behandelingen of wondbehandelingen uitgevoerd. Het kan zijn dat u alleen advies nodig heeft, welke ik graag aan u geef.

De praktijk is gevestigd in Schagen aan de Grotewallerweg 3.03 op de begane grond. Hier kunt u op alle werkdagen terecht, met uitzondering van dinsdagmiddag en woensdagochtend. Op deze twee dagdelen kunt u terecht in Den Helder aan de Baljuwstraat 17G. Bekijk hier de details en routebeschrijving.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud