Podotherapie van Hal – Vestiging Schagen

Podotherapie van Hal is gevestigd in Schagen en Den Helder, Noord-Holland. Met ruim 12 jaar ervaring als podotherapeut, is er binnen de praktijk veel kennis aanwezig rond de behandeling van verschillende voet-, enkel-, knie-, heup- en rugklachten bij volwassenen en kinderen. Van het aanmeten van steunzolen, orthopedische hulpmiddelen tot hielspoor, ingegroeide teennagels en Hallux Valgus.

De praktijk biedt ook gespecialiseerde behandelingen voor diabetici en sporters. Hierbij wordt uiteraard gelet op de specifieke behoeften van deze doelgroepen. Onze clienten komen ook veelal uit plaatsen rondom Schagen, zoals Petten, Gemeente Holands Kroon, Callantsoog, Anna Paulowna, Sint-Maarten, ’t Zand, Winkel, Heerhugowaard en Alkmaar.

Een afspraak maken

Indien gewenst kunt u ons ook per e-mail bereiken op het e-mailadres info@podotherapievanhal.nl.

Voor het maken van een afspraakverzoek kunt u gebruik maken van ons afspraakformulier of door direct te bellen naar 0224 58 25 50. Wij helpen u heel graag verder!

Bereikbaarheid

De praktijk is goed te bereiken met de auto, openbaar vervoer, fiets of lopend. De praktijk is gevestigd op privé terrein, hierdoor leidt uw navigatiesysteem u helaas niet tot de voordeur. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid rond het gebouw. Bekijk hier de routebeschrijving per auto of openbaar vervoer.

 

Adresgegevens

Hoofdvestiging Schagen
Grotewallerweg 3-03
1742 NM Schagen

Openingstijden

Maandag 07:30 - 17:00
Dinsdag 07:30 - 17:00
Woensdag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Vrijdag 07:30 - 17:00

Routebeschrijving naar Podotherapie van Hal in Schagen

Neem de rotonde, met de Karwei op de hoek, naar de Zuiderweg. Neem hierna de eerste rotonde (bij de bioscoop) naar links. Neem de eerste mogelijkheid om linksaf te slaan, dit is tegenover een bushalte en richting de HKN Huisartsenpost. Als u het terrein op rijdt, neemt u de T-splitsing rechtsaf en gaat daarna met de bocht mee naar links. U rijdt nu recht op het gebouw af waar de praktijk is gevestigd. Als u links van het gebouw gaat ziet u in het midden de ingang.
Neem de stoplichten naar de Zuiderweg, richting industrieterrein “Witte Paal”. Ga over het spoor op de rotonde rechtsaf (bij de bioscoop). Neem de eerste mogelijkheid om linksaf te slaan, dit is tegenover een bushalte en richting de HKN Huisartsenpost. Als u het terrein op rijdt, neemt u de T-splitsing rechtsaf en gaat daarna met de bocht mee naar links. U rijdt nu recht op het gebouw af waar de praktijk is gevestigd. Als u links van het gebouw gaat ziet u in het midden de ingang.
Vanaf station Schagen is het ongeveer 10 minuten lopen naar de praktijkruimte. De kortste route is dat wanneer u uitstapt op het perron u niet naar de voetgangerstunnel loopt, maar naar de spoorwegovergang. Bij de trein vanuit Den Helder kunt u dus het beste voorin de trein plaats nemen en de trein vanuit Alkmaar, achterin. Bij de overgang gaat u linksaf en loopt u over de stoep naar de rotonde. Ga hier rechtsaf richting de bioscoop. Bij de bushalte van de bioscoop steekt u de weg over richting de HKN Huisartsenpost. Op de T-splitsing gaat u rechtsaf en vervolgens met de bocht mee naar links. U loopt nu recht op het gebouw af waar de praktijk is gevestigd. Als u links van het gebouw gaat ziet u in het midden de ingang.
Buslijnen 653, 658, 406, 417 stoppen bij de bioscoop (halte: Schagen, bioscoop) of de rotonde (halte: Schagen, Witte Paal). Vanaf hier is het nog ongeveer 3 minuten lopen naar de praktijk. Indien u op 1 van de haltes ‘Schagen, Witte Paal’ bent uitgestapt loopt u eerst naar de halte ‘Schagen, Bioscoop’ welke bij de oprit van bioscoop staat. Hiervandaan steekt u de weg over richting de HKN Huisartsenpost. Op de T-splitsing gaat u rechtsaf en vervolgens met de bocht mee naar links. U loopt nu recht op het gebouw af waar de praktijk is gevestigd. Als u links van het gebouw gaat ziet u in het midden de ingang.
Maak uw afspraak bij

Podotherapie van Hal in Schagen

Hier doen wij het voor!

Beoordelingen via Zorgkaart Nederland
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud