Podotherapie van Hal – Vestiging Den Helder

Podotherapie van Hal is gevestigd in Den Helder en Schagen en beschikt over meer dan 12 jaar ervaring als podotherapeut. Hierdoor is er binnen de praktijk veel kennis aanwezig omtrent de behandeling van diverse voet-, enkel-, knie-, heup- en rugklachten bij zowel volwassenen als kinderen. De behandelingen variëren van het aanmeten van steunzolen en orthopedische hulpmiddelen tot het behandelen van hielspoor, ingegroeide teennagels en Hallux Valgus.

Naast deze behandelingen biedt de praktijk ook gespecialiseerde zorg voor diabetici en sporters. Podotherapie van Hal trekt cliënten uit verschillende omliggende plaatsen rondom Den Helder, zoals Anna Paulowna, Julianadorp, Huisduinen, Breezand, maar ook uit Texel.

Een afspraak maken

Indien gewenst kunt u ons ook per e-mail bereiken op het e-mailadres info@podotherapievanhal.nl.

Voor het maken van een afspraakverzoek kunt u gebruik maken van ons afspraakformulier of door direct te bellen naar 0224 58 25 50. Wij helpen u heel graag verder!

Routebeschrijving locatie Den Helder

Voor onze vestiging in Den Helder is gewoon ons adres te gebruiken in uw navigatiesysteem. Er is voldoende parkeergelegenheid rond het gebouw.

Adresgegevens

Podotherapie van Hal – Vestiging Den Helder
Baljuwstraat 17G
1785 SB Den Helder

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 07:30 - 17:30
Donderdag 07:30 - 17:30
Vrijdag Gesloten
Maak uw afspraak bij

Podotherapie van Hal in Den Helder

Hier doen wij het voor!

Beoordelingen via Zorgkaart Nederland
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud