Contact

U bent altijd welkom contact op te nemen voor een deskundig advies. Dit kan op werkdagen tussen 09.00 en 16.30 op 06 82 50 01 63 (ook via WhatsApp) of stuur ons een bericht met uw vraag.
Indien gewenst kunt u ons ook per e-mail bereiken op het e-mailadres info@podotherapievanhal.nl. Voor het maken van een afspraakverzoek kunt u gebruik maken van ons afspraakformulier of door direct te bellen naar 0224 58 25 50. Wij helpen u heel graag verder!

Hoofdvestiging Schagen
Grotewallerweg 3-03
1742 NM Schagen

Vestiging Den Helder
Baluwstraat 17G
1785 SB Den Helder

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Routebeschrijving locatie Schagen

De praktijk is goed te bereiken met de auto, openbaar vervoer, fiets of lopend. De praktijk is gevestigd op privé terrein, hierdoor leidt uw navigatiesysteem u helaas niet tot de voordeur. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid rond het gebouw.

Neem de rotonde, met de Karwei op de hoek, naar de Zuiderweg. Neem hierna de eerste rotonde (bij de bioscoop) naar links. Neem de eerste mogelijkheid om linksaf te slaan, dit is tegenover een bushalte en richting de HKN Huisartsenpost. Als u het terrein op rijdt, neemt u de T-splitsing rechtsaf en gaat daarna met de bocht mee naar links. U rijdt nu recht op het gebouw af waar de praktijk is gevestigd. Als u links van het gebouw gaat ziet u in het midden de ingang.
Neem de stoplichten naar de Zuiderweg, richting industrieterrein “Witte Paal”. Ga over het spoor op de rotonde rechtsaf (bij de bioscoop). Neem de eerste mogelijkheid om linksaf te slaan, dit is tegenover een bushalte en richting de HKN Huisartsenpost. Als u het terrein op rijdt, neemt u de T-splitsing rechtsaf en gaat daarna met de bocht mee naar links. U rijdt nu recht op het gebouw af waar de praktijk is gevestigd. Als u links van het gebouw gaat ziet u in het midden de ingang.
Vanaf station Schagen is het ongeveer 10 minuten lopen naar de praktijkruimte. De kortste route is dat wanneer u uitstapt op het perron u niet naar de voetgangerstunnel loopt, maar naar de spoorwegovergang. Bij de trein vanuit Den Helder kunt u dus het beste voorin de trein plaats nemen en de trein vanuit Alkmaar, achterin. Bij de overgang gaat u linksaf en loopt u over de stoep naar de rotonde. Ga hier rechtsaf richting de bioscoop. Bij de bushalte van de bioscoop steekt u de weg over richting de HKN Huisartsenpost. Op de T-splitsing gaat u rechtsaf en vervolgens met de bocht mee naar links. U loopt nu recht op het gebouw af waar de praktijk is gevestigd. Als u links van het gebouw gaat ziet u in het midden de ingang.
Buslijnen 653, 658, 406, 417 stoppen bij de bioscoop (halte: Schagen, bioscoop) of de rotonde (halte: Schagen, Witte Paal). Vanaf hier is het nog ongeveer 3 minuten lopen naar de praktijk. Indien u op 1 van de haltes ‘Schagen, Witte Paal’ bent uitgestapt loopt u eerst naar de halte ‘Schagen, Bioscoop’ welke bij de oprit van bioscoop staat. Hiervandaan steekt u de weg over richting de HKN Huisartsenpost. Op de T-splitsing gaat u rechtsaf en vervolgens met de bocht mee naar links. U loopt nu recht op het gebouw af waar de praktijk is gevestigd. Als u links van het gebouw gaat ziet u in het midden de ingang.

Routebeschrijving locatie Den Helder

Voor onze vestiging in Den Helder is gewoon ons adres te gebruiken in uw navigatiesysteem. Er is voldoende parkeergelegenheid rond het gebouw.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud